SELECT BUY NOW PAY LATER DURING CHECKOUT TO PAY IN INSTALLMENT USING ATOME OR GRAB PAYLATER Learn More

Feedbacks

Feedbacks

2023-11-14 10.27.30-2
5/5

ZH

14 November 2023
Asalam sis..baru unboxing my purchases pagi ni..happy sangat2..nak saya thank you to Yani i tak de contact number dia..But please thank her for me..She is rajin and baik sangat staff ni..Hope u take good care of her
2023-11-14 10.34.50-2
5/5

Dhepaa

5 November 2023
Hye bag dah samppai ni..sangta cantik..packaging sangat kemas..Service yang sangat bagus..Thank you Amory
2023-11-14 10.17.39-2
5/5

lynn Kamal

22 October 2023
Alhamdulillah..Finally lanyard yang dah bertahun rasa nak beli tapi tak beli2 hahahahahah after diskaun besar2an cut off RM100 tu iollss apa lagi grab the chance lahh..thank you sangat to Amory coz bag peluang untuk dapatkan item ni mungkin pada orang lain ianya biasa2 ajerr tapi bagi saya adalag satu achievement bile dapat beli sesuatu di Amory.
2023-11-14 10.23.35-2
5/5

Nurhafizah llias

22 October 2023
Alhamdulillah bag dah sampai..love sangat..thanks Amory..saya beli ya bag dengan harganya
2023-11-14 10.13.31-2
5/5

Mary Ordenia

7 October 2023
Beli dengan Amory memang the best lahh..ni kali kedua saya beli dengan Amory sebab harga mampu milik,quality pun tiktok..yang pasti original lagi..dan boxnya yang makes it more classy..saya doakan bisness Amory terus maju supaya saya boleh bershopping dengan harga mampu milik lagi
2023-11-14 10.06.11-2
5/5

Nur Syaqila

1 October 2023
Alhamdulillah di tunggu tunggu sudah sampai..Bag perfect cantik meletop..bagus personal shopper ni dia akan updated bag kita ada kat mana so kita tak tertanya-tanya..Harga berpatutan..service okey sistematik..Packging is super duper so sweet..Lepas ni kalau nak cari bag senang cari kat Amory je lahh..Trusted personal shopper…Thank you Amory..that so kind of you..
2023-11-14 10.01.35-3
5/5

Lyna

30 September 2023
Salam..just baj inform yang barang dah sampai..Exclusive betul packagingnya..me as a first timer buying from personal shopper..could say that you’re 100% trusted personal shopper..Gonna repeat agian from Amory..Thank you again
2023-11-14 09.54.59-2
5/5

Nysaa

26 September 2023
Hye dah received ya.. Thank you so much Amory cantik sangat
2023-11-14 09.55.05-2
5/5

Datin

26 September 2023
MK dah selamat sampai di Rompin..thank you Amory..Alhamdulillah servie terbaik..Insyaallah ada rezeki saya shopping lagi dengan Amory..thankyou Amal
2023-11-14 09.48.49-2
5/5

Niesa Khairy

25 September 2023
Salam & hi Amal..bag dah sampai..Ya allah cantiknya tak sabar nak bagi dekat tuan badan as hadiah birthday and hantaran..tak sabar juga nak tunggu bag Kate Sapde sampai…Excited..dah check barang memang authrntic,packging pun sangat secure..Puas hati sangat dengan service dari Amory
2023-11-14 09.42.07-2
5/5

Lyza

24 September 2023
Alhamdulillah3X barang sampai dengan selamat,1st time saya shopping kat sini rasa puas..asyik nak tengok jeee..Rasa keluar duit pun berbaloi,servies tip top..packaging mantap..quality beg lagi lahh buatkan saya rasa nak shopping lagi..Inshallah kawan2 dah start tanya,will recommend Amory to all my friends.
2023-11-14 09.38.59
5/5

Zya

15 September 2023
Hye..Barang dah sampai semalam..Thank you cantik sangat..puas hati order dengan Amory..Terima Kasih Amory team

Search Products:

Search Products: